Rólunk

Bemutatkozás

Az Artois cégcsoport több mint 19 éves társasházkezelői tapasztalatának köszönhetően akár korábban épült, akár új építésü házak nap mint nap felmerülő problémáira biztonsággal, a legrövidebb időn belül megtalálja a megoldást.

Bármilyen munkához rendelkezünk megfelelő szakemberrel, akik vállalják a társasházban felmerülő műszaki hibák gyors elhárítását, garanciával.

A társasházi törvényt jól ismerő, felkészült jogászi háttérrel dolgozunk, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a társasházakban előforduló garanciális és szavatossági problémák terén, valamint az egyéb, társasházat érintő jogi témákban egyaránt.


Tovább a kapcsolatfelvételhez

Nap, mint nap tökéletességre törekszünk az Ön kényelme érdekében. Nálunk a takarítónő ellenőrzi, hogy kiégett-e egy égő, ahelyett, hogy bejelentésre várnánk...

Ügyfeleink és partnereink

Azok tesznek naggyá minket, akikkel együtt dolgozunk. Ügyfeleinket nagy becsben tartjuk
és időről-időre új fejlesztéseket vezetünk be a gyarapodásuk érdekében.


Cégünk Budapesten számos referenciával rendelkezik, legyen az új vagy régi építésű, vagy akár a világörökség részét képező, különleges építészeti védettséget élvező társasház. Kérésre szívesen tájékoztatjuk azon referenciáinkról, akik ehhez hozzájárultak.

Munkatársak


Ulicsák Péter

Közös képviselő

Ügyvezető

+36 30 9475 436

info@artois.hu

Bojtár Katalin

Könyvelés

info@artois.hu

Bézi-Jaczkó Ügyvédi Iroda

Jogi képviselet

+36 1 2666 799

bjmiroda@gmail.com

dr Mészáros Enikő ügyvéd

Jogi képviselet

+36 30 44 73 273

bjmiroda@gmail.com

drm.eniko@gmail.com

Bőröndös út 7.
1048 Budapest