Szolgáltatások

Társasházkezelés

Számunkra a társasházkezelés egyaránt jelenti a biztonságos és gazdaságos üzemeltetést, valamint a műszaki, pénzügyi, emberi problémákra való gyors reagálást és ezek megoldását.

Közös képviselet

Társaságunk egyik legfőbb erénye, hogy tulajdonosonkénti, pontos elszámolást készít, figyelembe véve a mérőórákat, tulajdoni hányadokat, stb. Ez biztosítja minden tulajdonos számára az albetét költségeinek átláthatóságát, a pénzeszközök kezelésének megbízhatóságát.


Kintlevőség-kezelés

A közös költséggel tartozók 3 hónapos tartozás után írásbeli fizetési felszólítást kapnak. A fizetés elmaradása esetén fizetési meghagyást kezdeményezünk, majd következik a végrehajtás és a jelzáloggal való terhelés.

Pályázat-figyelés

Folyamatos pályázatfigyelés a kerületi és a fővárosi önkormányzatoknál, melynek eredményét a közgyűlés elé terjesztjük.


Átlátható könyvelés

Az előző évi elszámolást és a következő évi tervezetet mindig pontosan elkészítjük, melyet a közgyűlés elé terjesztés megelőzően a Számvizsgáló Bizottsággal egyeztetünk. Az ott hozott javaslatokat figyelembe véve készítjük el a végleges javaslatot a közgyűlés részére. A közgyűlés által elfogadott költségvetés szerint működtetjük a társasházat.

Alapító okirat, Házirend készítés

Társaságunk felülvizsgálja a társasház okiratait, s ha szükségét látja, javaslatot tesz annak módosítására, kiegészítésére. Amennyiben a szükséges iratok nem állnak rendelkezésre, úgy azt elkészítjük és a közgyűlés elé terjesztjük.


Jogi képviselet és tanácsadás

A társasházi törvényt jól ismerő, felkészült jogászi háttérrel dolgozunk, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a társasházakban előforduló garanciális és szavatossági problémák terén, valamint az egyéb társasházat érintő jogi témákban egyaránt.

Lakás és társasházi biztosítások

A sokéves tapasztalat során több biztosítótársaságnál jelentős kedvezményeket értünk el az általunk kezelt társasházak részére. Ezt tudjuk biztosítani a bennünket választó új partnereink részére is, melyekkel további megtakarítások érhetők el.


24 órás rendelkezésre állás

Fontos, hogy bármilyen probléma esetén elérhetőek legyünk, ezért 24 órás rendelkezésre állást biztosítunk telefonon. Emellett emailben is fel lehet venni velünk a kapcsolatot.

Megbízható munkatársak

Minden leendő kollégánkat szigorú követelmények alapján veszünk fel. Fontos, hogy társaságunknál mindenki a bizonyos "extrát" igyekszik nyújtani. Egy lakóközösségben kiemelten fontos, hogy az ott dolgozókban megbízzanak, hatékonyan tudjanak velük együttműködni.


 

Folyamatos karbantartás

Közös helyiségeket folyamatosan ellenőrizzük. Ha valami kiég, elromlik, nem várunk a bejelentésre, hanem cselekszünk.